Stor suksess da Burger King åpnet restaurant nr 200 i Skandinavia

Stemningen var på topp da Burger King hadde VIP-event i Sollentuna Centrum utenfor Stockholm for å tenne grillene og servere de første gjestene på restaurant nummer 200 i Skandinavia.

Omtrent åtti forventningsfulle og glade gjester, medarbeidere, samarbeidspartnere og familiemedlemmer tok del i festlighetene og snorklippingen. Den røde løperen var rullet ut, og i løpet av kvelden var det musikk, mingling, god drikke og nygrillede burgere av 100 prosent storfekjøtt. Gjestene ble ønsket velkommen av franchisetaker Peter Höök og det var taler av blant andre Rune Sandvik fra King Food Skandinavia og Sverre Helno fra Umoe Restaurants.

 

Burger King har i løpet av de siste to årene hatt en svært høy etableringstakt, og har åpnet 11 restauranter bare i løpet av de første månedene av 2016. Og det er ingen planer om å stanse på 200 restauranter.

”I dag åpner franchisetakerne Johan, Peter og Robert restaurant nummer 200 i Skandinavia. Det er utrolig morsomt at vi har kommet så langt. Det siste året har vi åpnet 35 restauranter og vi planlegger å åpne ytterligere 44 restauranter de neste 12 månedene. Vi nærmer oss restaurant nummer 300 veldig fort”, sier Rune Sandvik, administrerende direktør i King Food Scandinavia.

Rune Sandvik vil rette en ekstra takk til Peter Eriksson, etableringsdirektør i Skandinavia, som i løpet av kort tid har satt stor fart på åpningene og gjort en fantastisk jobb.

Restauranten i Sollentuna Centrum er bygget etter innredningskonseptet 20/20 Light, med digitale menydisplay og et fargetema i lyse skandinaviske toner som skaper en følelse av modernisme. Konseptet er en del av satsingen på å fornye restaurantmiljøene og utvikle en tydeligere restaurantprofil. Samtidig understreker Sverre Helno, konsernsjef for UMOE restaurants, at nøkkelen til en fremgangsrik restaurant er medarbeiderne.  

 

”Vi har i dag 200 Burger King-restauranter i Skandinavia, og en viktig faktor til at vi har nådd så langt er at vi har et fantastisk personale. Skiltingen, innredningen og produktene er de samme i alle restauranter, men det som gir særpreget medarbeiderne”, sier Sverre Helno.

 

Åpningen av restaurant nummer 200 har fått global oppmerksomhet i organisasjonen, og fikk besøk av Laura Garcia fra Burger King Corporation.

 

”Dette er en spesiell dag for Burger King i Skandinavia, og jeg er veldig glad for å være med på denne milepælen. Denne åpningen er resultatet av det harde arbeidet hver eneste restaurant, medarbeider og hvert eneste team har lagt ned de siste årene. Vi ser et stort potensiale i det skandinaviske markedet, og har en veldig aggressiv etableringsplan for det kommende året. Vi arbeider for å ha de beste beliggenhetene på våre restauranter, de beste produktene og de mest serviceinnstilte medarbeiderne”, forklarer Laura Garcia fra Burger King Corporation. 

14.04.2016