Blender AS tar stadig større andeler av lufthavnmarkedet

Blender er tildelt en 7 års kontrakt for all servering på Bodø lufthavn.

Direktør for Travel i Blender, Ronny Gjøse, forteller entusiastisk at han er svært glad for å vinne en tøff og krevende tilbudskonkurranse i skarp konkurranse med flere andre aktører.

Blender skal drive et nytt café/restaurant konsept ved navn Food Factory, en Peppes Pizza enhet og et nytt pub konsept ved navn Brygghuset. Reitan Servicehandel skal drive to nye Narvesen kiosker.

 

Vi er svært glade for å vinne denne kontrakten sier Ronny Gjøse, lufthavnen har en del ombyggingsplaner og de nye serveringsstedene vil ligge på rød sone (etter sikkerhetskontroll).  Det er her de reisende ønsker å være og de vil nå få et godt og bredt serveringstilbud etter sikkerhetssjekk.

 

Food Factory er deres aller nyeste serveringskonsept, med fokus på god og raus mat, åpent og synlig kjøkken og et bredt og spennende utvalg basert på gode råvarer og gjerne ifra regionen. De reisende skal finne alt fra godt bakverk, spennende påsmurt mat, rause og gode varmretter til dagens retter basert på sesong og gode råvarer.

 

Peppes Pizza vil være en del av Food Factory og her vil en selge nystekt pizza i både porsjonsstykker og som hel Pizza. Peppes vil komplettere Food Factory på en fin måte, da dette er rask mat for folk i farten og Peppes Pizza har en overlegen kvalitet som vi er sikre på at de reisende vil sette stor pris på, sier Gjøse.

 

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia og er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanseres det hvert år nye og spennende produkter. Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer pr. år eller 22.000 måltider pr. dag

 

Brygghuset er et nytt «spisset» pubkonsept. Dette er den folkelige lune puben hvor alle føler seg hjemme enten man er på forretningsreise, sammen med kompiser eller venninner på tur. Brygghuset er spesialisten på godt øl. Her vil det være et særlig stort utvalg av gode norske lokale «haandbryggerier», men også klassiske nasjonale og internasjonale varianter. I tillegg vil vi selvfølgelig tilby et passende utvalg av vin og brennevin. Brygghuset vil også tilby de reisende god pub mat som Fish & Chips og reale saftige burgere. Brygghuset er en ”lysebrun” pub med en moderne og frisk følelse. Om du vil sitte i fred, eller vil følge med på livet utenfor, er det muligheter for det. Her er det lagt vekt på at en innbydende og variert innredning som gjør at de reisende vil føle seg hjemme. Brygghuset vil nok bli favorittpuben til en rekke av de reisende på Bodø Lufthavn.

 

Vi har tilbudt Bodø lufthavn noen av Blender sine mest spennende konsepter. Food Factory er et nytt og innholdsrikt serveringskonsept som vi skreddersyr til Bodø lufthavn. Bodø er den første lufthavnen som får åpne et serveringssted innenfor dette konseptet, og vi har jobbet med design, innhold og konsept i nesten to år, sier direktør Ronny Gjøse. Vi er glade for å kunne tilby et slikt mangfold med nystekt pizza fra Peppes, spennende mat fra dyktige kokker på Food Factory og deilig drikke i lun og hyggelig atmosfære på Brygghuset. På denne måten vil vi ha en bred og innholdsrik portefølje av spennende retter og alle skal finne noe de liker, enten man ønsker noe enkelt i farten, noe sunt og godt eller ordentlig middagsmat som man må spise med kniv og gaffel. Dette gleder vi oss til å realisere til høsten, avslutter Ronny Gjøse

12.09.2012