Nå kommer Italia til Oasen

2. desember åpner Little Eataly på Oasen kjøpesenter på Fyllingsdalen. Med å kopiere restaurantsuksessen fra Aker Brygge i Oslo, får Oasen en av landets aller mest påkostede kjøpesenterrestauranter.

Tiden der kjøpesentermat var synonymt med boller og baguetter er forbi. Våre handlevaner er i endring, og med det også forventninger til maten vi får servert på handleturen. Selskapet Blender AS, som drifter restauranter både i og utenfor kjøpesentre over hele Norge, opplever at kundene krever mer og bedre servering når de handler.

– Vi ser at kundene ikke lenger bare er opptatt av klær og sko når de skal ut og handle. I takt med at befolkningen generelt har blitt mer kvalitetsbevisst når det gjelder mat og råvarer, øker også kravene til oss som driver serveringsstedene. Derfor henter vi etablerte restaurantkonsepter fra Oslo til kjøpesentre, sier administrerende direktør i Blender, Ronny Gjøse.

Kjøpesentermat til nye høyder
Ved å kombinere atmosfæren og maten i en harmonisk helhet, vil Little Eataly kunne tilfredsstille nettopp denne type etterspørsel.

– Eataly er et konsept vi har drevet med stort hell på Aker Brygge i flere år, og som har vært meget populær både blant de som bor og jobber der, og tilreisende. Derfor er vi ekstremt spente på mottakelsen i Bergen. Little Eataly er noe annet enn hva man forventer å finne på bydelssentre, der konditorier og pølsesalget fortsatt dominerer, sier Gjøse.

Også senterlederen ved Oasen gleder seg over nyåpningen: – Det er kjempegøy med Little Eataly med på laget! Vi tror at våre kunder vil virkelig sette pris på å kunne få med seg et lite stykke Italia på handleturen. God mat hører til den gode handleopplevelsen, og Little Eataly er et tilbud som passer både for de som stikker innom for en rask matbit og de som vil sette seg ned for et måltid, forteller Eva Nielsen.

Om Little Eataly
Med Little Eataly vil kundene få en følelse av å komme til Italia i alle sanser, smaker og inntrykk. Interiør, farger, stemning og meny er kombinert på en måte som gjør at stedet oppleves som en frodig og koselig cafe på et italiensk gatehjørne. Alle som jobber på restauranten er lidenskapelig opptatt av god mat og drikke, og brenner for å tilby gjestene personlig og hyggelig service.

For mer info, vennligst kontakt
Ronny Gjøse, administrerende direktør, Blender AS, 950 73 723, ronny.gjøse@blender.no


Om selskapet

Umoe Restaurants er et ledende restaurantselskap i Skandinavia med 330 restauranter og kafeer. Selskapet har en årlig forventet omsetning på om lag NOK 4 milliarder, og nærmere 9000 ansatte fordelt på kjente merkevarer som Peppes Pizza AS, TGI Fridays, Starbucks og Burger King samt Blender AS, som er en tilbyder av mat-­ og drikkekonsepter til kjøpesentre og flyplasser.

Blender er Norges ledende restaurantaktør på travle trafikknutepunkter. De utvikler og drifter attraktive spisekonsepter på kjøpesenter og lufthavner, samt en rekke enkeltstående restauranter i Oslo. De er tilstede med spennende serveringskonsepter der folk flest ferdes. Og tilbyr med lidenskap, kompetanse og bredde en optimal miks av mat- og drikkekonsepter, tilpasset lokale forhold og gårdeierens behov. Organisasjonen og menneskene kjennetegnes ved at de er innovative, tett på og matglade. “Markedet er utgangspunktet og konseptene er konsekvensen” er mottoet de jobber etter. Som en betydelig restaurantaktør på kjøpesentre og lufthavner vet Blender hva som kreves for at vi kontinuerlig har god markedsinnsikt, som er grunnlaget for å utvikle og skape attraktive konsepter.

Blender driver i dag 33 serveringssteder på travle trafikknutepunkt som Oslo S, Bergen lufthavn, Flesland, Stavanger lufthavn, Sola, Haugesund lufthavn, Karmøy, Sandefjord lufthavn, Torp, Trondheim lufthavn, Værnes, Bodø lufthavn og ankomst enhetene på Oslo lufthavn.

Blender driver 46 serveringssteder på kjøpesenter ifra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

02.12.2014