Burger King åpner sin første restaurant i Mandal

Den 09. 12. 2014, kl 18 åpner BURGER KING® sin første restaurant i Mandal. Amfi Mandal er stedet og nå kan vi glede alle i Mandal med den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – alle ukens 7 dager.

Restauranten har førsteklasses plassering på Amfi Mandal og får ca 110 sitteplasser. Åpningstidene er satt til mandag til lørdag 10-23 og søndag 12-23. Vi har fått plassering i senteret med egen inngang, som kan benyttes utover senterets åpningstider.


”Det er med stor glede at vi nå åpner vår første restaurant i Mandal. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, sier Administrerende Direktør, Rune Sandvik. 


Martin Halvorsen, driftssjef i King Food AS, sier følgende om nyåpningen:  ”Jeg gleder meg stort til å komme igang med restauranten på Amfi Mandal og er spent på mottakelsen når vi åpner dørene for første gang”.


Våre medarbeidere, et team på 20, er akkurat nå i innspurten med opplæring før restauranten skal åpnes den 9. desember. 

 

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i over 100 land, hvorav 95 i Sverige, 35 i Norge og 34 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook ogwww.burgerking.no

07.12.2014