Blender lanserer foodcourt på Sørlandssenteret

Sett av torsdag 24. oktober til et besøk på Sørlandssenteret! Da åpner vi nemlig en helt ny foodcourt der du kan oppleve både god mat og moro for hele familien.

Blender lanserer nå fem nye konsepter på Sørlandssenteret som vi samler i en av landets få foodcourts. Her vil du oppleve kjente merkevarer som Peppes Pizza og La Baguette, men også de nye restaurantene Little Eataly og Mujo. Og for å sikre at mor og far får nytt maten i fred, åpner vi også Josefine Lekeland i tilknytning til spisestedene.

 

La Baguette

La Baguette er et tidsriktig og lunt spisested med hovedfokus på kvalitetsbagetter som tilberedes ferskt og raskt og etter kundens ønsker. Serveringskonseptet passer for folk i farta; single, par, små og store familier, venninnegjenger, barselgrupper, pensjonister, og så videre. Folk flest, rett og slett! Vi gleder oss til å se deg på La Baguette, der du kan nyte «smaken av ferskt».

 

Peppes Pizza

Som landets eldste og mest populære pizzakjede i en mannsalder, trenger ikke Peppes Pizza noen presentasjon. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes Pizza, og nå kan også handlende på Sørlandssenteret oppleve sannheten i slagordet vårt: «Den beste tiden er den du deler med andre».

 

Little Eataly

Opplev Italia uten å måtte reise dit. På Little Eataly er interiør, farger, stemning og meny er satt sammen på en måte som gjør at stedet oppleves som en frodig og koselig kafé på et italiensk gatehjørne. Kom innom for en ekte steinovnsbakt italiensk pizza, et glass vin eller en kjapp espresso.

 

Mujo

Mujo er en ny og moderne type restaurant som spiller på mange sanser. Med et spennende og røft preg, sprekt interiør og et utvalg smaker og retter basert på asiatisk streetfood, har du en opplevelse i vente på Mujo. Velg mellom wok, salater, dim sum eller sushi laget på stedet. Du bestiller maten på en digital bestillingsstasjon, betaler med kort, og får en gratis sms når maten er klar.

«Go streetfood!»

 

Josefine Lekeland

Dette er et helt nytt konsept som Blender har utviklet i samarbeid med Egmont Danmark, basert på det populære Josefine-universet. Dette er Norges råeste digitale lekerom med 20 individuelle skjermer med forskjellig innhold tilpasset forskjellige aldersgrupper, og en egen kinosal der de små kan kose seg etter at maten er fortært.

 

Velkommen!

 

  

 

 

 

 

 

Umoe Restaurants AS er Norges ledende serveringskjede med en forventet årlig omsetning på 4 milliarder kroner og nærmere 7000 ansatte fordelt på over 350 restauranter og cafeér. Ved hovedkontoret som er lokalisert på Hamang Terrasse i Sandvika er vi 105 ansatte inkludert kjedestab og ledelse i de ulike datterselskaper. Selskapets datterselskaper er Peppes Pizza AS, King Food AS og King Food AB (Burger King), American Bistro Scandinavia AS, American Bistro Sweden AB, ( TGI Fridays), Umoe Restaurant Group Coffe AS (Starbucks), Blender AS som består av kjedene Cafe Opus, La Baguette, Fattigmann, Little Eataly og Mujo, konseptrestaurantene og lufthavnservering på Flesland, Sola, Torp, Gardermoen, Haugesund og Værnes (desember 2013). Umoe Restaurant Group AS eier også 50 % av Togservice Norge AS der de øvrige 50% eies av Rail Gourmet Holding AG, et datterselskap i Compass International. Umoe Restaurant Group AS eies 90% av Umoe AS. 10%  eies av management i Umoe Restaurants AS. Umoe Gruppen er eiet 100% av Jens Ulltveit-Moe og hans familie.

Blender AS er Norges ledende restaurantaktør på travle trafikknutepunkter og shoppingsentre. Vi utvikler og drifter attraktive spisekonsepter på kjøpesenter og lufthavner, samt en rekke enkeltstående restauranter i Oslo. Blender er til stede med spennende serveringskonsepter der folk flest ferdes, og tilbyr en optimal miks av mat- og drikkekonsepter, tilpasset lokale forhold og behov. Organisasjonen og menneskene kjennetegnes ved at vi er innovative, tett på og matglade. “Markedet er utgangspunktet og konseptene er konsekvensen” er mottoet vi jobber etter.

For mer informasjon om Blender og konseptene, ta kontakt med

 

JØRN ANDERSEN

Direktør Shopping i Blender AS

M: +47 934 69 729 T: +47 67 55 55 55  

E: jorn.andersen@blender.no
W: www.blender.no

Et selskap i Umoe Restaurants AS.  W: www.umoerestaurants.com

 

RONNY M. GJØSE

Adm. direktør i Blender AS

M: +47 950 73 723 T: +47 67 55 55 55  

E: ronny.gjose@blender.no

W: www.blender.no

Et selskap i Umoe Restaurants AS.  W: www.umoerestaurants.com

24.10.2013