Blender AS tar stadig nye andeler av lufthavnmarkedet

Blender er tildelt en 5 års kontrakt for servering i utlandsterminalen på Værnes lufthavn. Administrerende direktør i Blender, Ronny Gjøse, forteller entusiastisk at han er svært glad for å vinne en tøff og krevende tilbudskonkurranse i skarp konkurranse med flere andre aktører.

Blender har vunnet anbud servering på utlandsterminalen, med et café/restaurant konsept ved navn Simply Good, en Pronto Pronto kiosk og et pubkonsept ved navn Barometer.

 

Vi er svært glade for å vinne denne kontrakten sier Ronny Gjøse, lufthavnene skal inn i en stor ombyggingsprosess, og vi er glade for at vi får anledning til å tilby de reisende et godt og bredt serveringstilbud etter sikkerhetssjekk.

 

Simply Good er et serveringskonsept som ble lansert i 2011, på Sola Lufthavn. Tilbudet har blitt svært godt mottatt, og det er derfor Blender har tro på at konseptet skal lykkes også på Værnes Lufthavn. På Simply Good fokuseres det på god og variert mat, basert på gode råvarer og kjærlighet til matfaget. De reisende skal finne alt fra godt bakverk, nysmurt mat, salater, til spennende og gode varmretter.

 

Pronto Pronto er Blenders kioskonsept, og vil være samlokalisert med Simply Good i utlandsterminalen, og her vil de reisende finne alt de vanligvis forventer fra et kiosktilbud; pølsemeny, lesestoff, drikkevarer og et bredt utvalg snacks og kioskvarer som vi er sikre på at de reisende vil sette stor pris på, sier Gjøse.

 

Barometer er et barkonsept i Blenders portefølje. Vi vet at for mange starter en utenlandsreise med sosial sammenkomst i hyggelige omgivelser, og vi er sikre på at Barometer vil svare til forventningene. Med et bredt drikkesortiment, vil Barometer fremstå som et attraktivt og hyggelig serveringssted som vi regner med at mange vil velge. Om du vil sitte i fred, eller vil følge med på livet i terminalen for øvrig er det muligheter for det. Her er det lagt vekt på at en innbydende og variert innredning som gjør at de reisende vil føle seg hjemme.

 

Vi har tilbudt Værnes lufthavn noen av Blender sine mest spennende konsepter. Vi er glade for å kunne tilby et slikt mangfold med variert mat fra dyktige kokker på Simply Good, og deilig drikke i lun og hyggelig atmosfære på Barometer. Alle skal finne noe de liker, enten man ønsker noe enkelt i farten, noe sunt og godt eller ordentlig middagsmat som man må spise med kniv og gaffel. Dette gleder vi oss til å realisere høsten 2013, avslutter Ronny Gjøse.

04.12.2012