BURGER KING® åpner ny restaurant på Sæter, Nordstrand

Den 30.april 2015, kl 16.00 åpner BURGER KING® ny restaurant på Sæter, Nordstrand. Ekebergveien 235 (Sæterkrysset) er stedet og nå kan vi glede alle i den delen av Oslo også med den verdensberømte grillede Whopper og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Restauranten har førsteklasses plassering, og får ca 70 sitteplasser, hovedsaklig med sitteplasser i 2.etasje. Åpningstidene er satt til mandag til lørdag 10 -23 og søndag 12-23.

 

”Det er med stor glede at vi nå endelig åpner restaurant på Sæter, etter å ha jobbet med denne beliggenheten i lang tid. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått to rutinerte ledere  til å drifte restauranten. Marius Sæther og Kenneth Hvedding. De har solid driftserfaring fra Burger King, og kan konseptet og vil sørge for gode gjesteopplevelser på Sæter®”, sier Administrerende  Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

 

Bygget gjennomgår nå en større utbedring og restaurering, og vil fremstå  med tilbakeført fasade i ny prakt til vi åpner restauranten. Dette blir et løft fra slik bygget fremstod før, og vi håper at nærområdet synes at bygget er blitt finere.

 

” Vi gleder oss stort til å komme igang med restauranten på Sæter og er spente på mottakelsen når vi åpner dørene for første gang på den 30.april kl 16.00. Selv om vi har drevet Burger King i mange år, er det alltid spennende å starte ny restaurant på et nytt sted.” sier Maris Sæther og Kenneth Hvedding.

Restauranten vil ha et sted mellom 20 og 25 medarbeidere, fordelt på hel og deltid.

Marius og Kenneth er nå godt igang med å sette sammen teamet som skal jobbe på Sæter, og mange er allerede i opplæring på andre restauranter i Oslo, for å være klare til den store åpningsdagen.

 

For ytterligere informasjon kontakt:
Ole Erik Samseth, Marketing & Communications Director, Burger King Scandinavia
Tel: + 47 907 820 65, e-post: ole.erik.samseth@burgerking.no

Eller:

Rune Sandvik, Administrerende Direktør, King Food AS

Tel: +47 982 54 111, e-post: rune.sandvik@burgerking.no

 

 

Om Burger King

Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 99 i Sverige, 39 i Norge og 33 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no

19.03.2015